fbpx
  • es1-wigmore
  • es2-wheatgrass
  • es3-food2
  • es4-pool
  • es5-nature
  • es6-harmony
  • es7-store

Hippocrates-instituutti

Hippocrates Health Institute on Floridassa sijaitseva alansa johtava luontaisterveyden ja elävän ravinnon koulutus- ja hoitokeskus. Se on voittoa tavoittelematon instituutti, joka perustettiin visionääri Ann Wigmoren toimesta vuonna 1956 hoitamaan ihmisiä ja kouluttamaan heitä auttamaan itseään ja muita. Sen nykyiset johtajat, Brian ja Anna Maria Clement, ovat vieneet instituutin palvelut uudelle aikakaudelle. Ravinnon ja koulutuksen lisäksi saatavilla on nykyään erittäin laaja skaala tehokkaita ja toimivaksi testattuja hoitomuotoja.

Yli puolen vuosisadan ajan Hippocrates-instituutti on auttanut tuhansia ja tuhansia kävijöitään ymmärtämään, että hyvä terveys on jokaisen ihmisen syntymässä peritty oikeus, samoin kuin elämä ilman sairauksia ja kipuja. Hippocratesin filosofia perustuu ajatukseen jonka mukaan vegaaninen, elävä ja entsyymejä täynnä oleva ruokavalio yhdistettynä liikuntaan, positiiviseen ajatteluun ja pehmeisiin hoitomuotoihin on elintärkeää optimaalisen terveyden saavuttamiseksi.

Hippocratesin kuuluisa Life Transformation -ohjelma (elämänmuutos-ohjelma) on ympäri vuoden pyörivä intensiivinen ja tehokas kenelle tahansa tarkoitettu hoito- ja koulutusohjelma. Ohjelman pituus kokonaisuudessaan on kolme viikkoa, mutta myös yhden tai kahden viikon mittaiset osallistumiset ovat mahdollisia. Ohjelma tapahtuu kokonaisuudessaan Hippocrates-instituutissa West Palm Beachissä, Floridassa. Suosittelemme tätä ohjelmaa kaikille jotka ovat kiinnostuneet omasta tai läheistensä terveydestä, luontoystävällisemmästä elämäntavasta ja elävästä ravinnosta!

Instituutti toivottaa sinut tervetulleeksi yhteisöön, joka tarjoaa luonnollisen tien kehosi parantamiseen ja henkiseen puoleesi kytkeytymiseen.