fbpx

Healing Our World -lehdet

Hippocrates Health Institute julkaisee neljännesvuosittain Healing Our World-lehden, joka sisältää erittäin hyviä artikkeleita liittyen terveyteen, hyvinvointiin ja moniin muihin aiheisiin. Lehdet ovat englanninkielisiä, ja niitä voi tilata ilmaiseksi kotiin tästä. Lomake on englanninkielinen, täytä yhteystietosi ja rastita kohta "Mail Healing our World Magazine". Voit tilata myös muuta tietoa Hippocratesista samalla lomakkeella.

Voit ladata lehtiä myös tietokoneellesi klikkaamalla alla olevia lehtien kansikuvia. Listaltamme löydät tällä hetkellä kolmen viime vuoden lehdet, vanhempia numeroita voit tutkia Hippocratesin sivuilta.

Happiness - The State of Being Happy

2 / 2017

Lehden aiheena on onnellisuus, joten numero sisältää monta mieleen ja onnellisuuteen liittyvää artikkelia. Lisäksi käsiteltäviä aiheita ovat mm. alzheimer, veden tislaaminen ja optimaalinen suorituskyky . Lehdestä löytyy myös rintasyövästä kärsineen henkilön kertomus, ruokareseptejä sekä pohdiskelua Trumpin suhtautumisesta geenimanipulaatioon.

Gut Health - Pathway to Exceptional Health

2 / 2016

Lehden numerossa perehdytään suoliston terveyteen. Artikkeleissa käydään läpi monia aiheeseen liittyviä aiheita, kuten suoliston bakteerikannan optimointi, probiootit ja antibiootit, suolistolle ystävälliset ruuat jne. 

Recovery 16 - Heal Thyself

1 / 2016

Vuoden ensimmäinen lehti on perinteisesti täytetty ihmisten tarinoilla eri kokemuksista, useimmiten sairauksien parantumisesta tai niiden kanssa elämisestä. Aiheina tällä kertaa mm. eri syöpiä, borrelioosi, sokeririippuvuus, MS-tauti ja paljon muita harvinaisempia sairauksia. Lisäksi muita aiheita, kuten luomuruoka ja tupakointi.

Longevity - Passion in Practice

4 / 2015

Jokainen meistä ikääntyy, mutta vuosien ei tarvitse tarkoittaa terveyden huonontumista. Tämä lehti käsittelee erityisesti ikääntymiseen liittyviä aiheita ja jakaa vinkkejä millä voi suojata itsensä vanhenemisen ikävimmiltä ongelmilta.

EmoSpirit - The Emotional Spiritual Connection

3 / 2015

Tässä lehdessä keskitytään tunteiden ja henkisyyden yhteyteen. Lisämausteina artikkeleita mm. ydinvoimasta, reumasta ja vanhemmuudesta.

Obesity - Can We Change Our Deadly Course?

2 / 2015

Numeron pääaiheena on lihavuus, joka on myös Suomessa merkittävä ongelma. Lisäksi artikkeleita mm. luonnonmukaisesta vaatetuksesta, langattomista verkoista ja ahdistuksen parantamisesta tietoisen läsnäolon avulla.

Family and Children - Embracing a Legacy of Health

4 / 2014

Vuoden viimeinen numero keskittyy monille elämän tärkeimpiin henkilöihin, eli perheeseen ja lapsiin. Miten varmistaa, että lapset "perivät" terveen elämän? Mitä jos vain toinen parisuhteen osapuoli on kiinnostunut terveistä elämäntavoista?

Air - The Invisible Key to Healing

3 / 2014

Aiheena on ilma, hengitys ja kaikki niihin liittyvä mikä vaikuttaa terveyteen. Artikkeleita löytyy mm. hapen merkityksestä ja ilman puhdistamisesta, mutta myös muista aihepiireistä.

The Real Truth About Health

2 / 2014

Teemanumero paljastaa terveyttä vaarantavia ja parantavia tekijöitä. Artikkeleita mm. ympäristömyrkyistä, naisten terveydestä, geenimanipuloidusta ruuasta ja sähkömagneettisesta säteilystä.

Recovery 14 - Love Conquers Disease

1 / 2014

Vuoden 2014 Recovery-numerossa 15 ihmistä kertoo tarinansa. Lisäksi asiaa maadoittamisesta, Amerikan alkuperäiskansojen hoitomenetelmistä ja paljon muuta.