fbpx

Etupaketti Hippocratesiin

Mikäli olet kiinnostunut lähtemään Hippocratesiin tai sinulla on kysymyksiä aiheeseen liittyen, ota minuun yhteyttä. Varaukset tehdään aina suoraan Hippocratesin kautta, koska heillä on ajankohtaiset tiedot eri majoitusluokkien varaustilanteesta. Mikäli haluat vastauksia kysymyksiisi suomeksi, vastaan mielelläni. 

Tarjoan seuraavat edut kaikille uusille Hippocratesin vieraille

Toimin Hippocratesin edustajana Suomessa, ja he palkitsevat minua mm. tämän sivuston ja pitämieni luentojen kautta tekemästäni työstä. Kun varaat paikkasi Hippocrates-instituutin Life Transformation-ohjelmassa, ilmoita varausta tehtäessä, että Eero Suomesta suositteli paikkaa. Tällöin olet oikeutettu seuraaviin etuihin:

  • Saat suomenkielisen informaatiopaketin, joka toimitetaan sinulle sähköisessä muodossa hyvissä ajoin ennen lähtöä. Se sisältää tärkeää tietoa valmistautumisesta matkaan ja Hippocratesin ohjelmaan. Mukana on mm. ohjeita ensimmäisiä päiviä varten, mitä pakata muka an, mitä perillä on odotettavissa jne. Saat lisäksi luettelon tärkeimmistä ohjelmaan liittyvistä englanninkielisistä termeistä joihin tulet törmäämään Hippocratesissa. Vaikka englantisi olisi hyvää, moni näistä termeistä saattaa olla vieraita.
  • Lisäksi saat 50-300 dollarin lahjakortin Hippocratesin kauppaan. Lahjakortin lopullinen summa riippuu varauksesi tyypistä, ja se toimitetaan sinulle saavuttuasi perille Hippocratesiin. Voit käyttää sen vaikkapa lisäravinneostoksiin, kirjoihin tai ihonhoitotuotteisiin.
  • Ennen Suomeen paluuta saat myös toisen informaatiopaketin, jossa on tietoa siitä miten Hippocratesin opettaman elämäntavan noudattaminen helpottuu merkittävästi kylmässä Suomessa. Paketti sisältää tietoja mm. ruuan ostopaikoista, idättämisestä ja oraiden kasvattamisesta, sekä muusta aiheeseen liittyvästä.
  • Alennuskoodin Vedenpuhdistin.fi -verkkokauppaan.
  • Alennuskoodin Raakapuoti.fi -verkkokauppaan, jolla saat alennuksen mehupuristimista.

Hippocratesin alumnin edut

Kun olet läpikäynyt Hippocratesin Life Transformation-ohjelman, olet Hippocratesin alumni. Alumnit saavat 10% alennuksen Hippocratesissa jatkossa viettämästään ajasta sekä verkkokaupan hinnoista.

Lisäksi alumnit voivat lähettää verikoetuloksiaan Hippocratesiin joko faksilla tai skannattuna sähköpostitse, ja saada asiantuntijan mielipiteen ja suosituksen jatkotoimista. Tämä etu on voimassa koko loppuelämän ajan.

Ryhmämatkat

Tarvittaessa voimme järjestää myös ryhmämatkoja. Mikäli tarpeeksi lähtijöitä ilmoittautuu, jokainen saa hieman alennusta hinnasta. Jos olet kiinnostunut ajatuksesta, liity tiedotuslistallemme sivun oikean reunan lomakkeen kautta, tai lähetä viesti Yhteystiedot-sivulta. Mikäli kiinnostusta löytyy, tarpeeksi lähetän kaikille asiasta lisäinfoa.