fbpx

Hippocrates-instituutin palvelut

Hippocrates-instituutti kattaa yli 16 hehtaarin alueen, joka on täynnä trooppista kasvillisuutta ja puistoalueita. Sää on ympäri vuoden lämmin. Nämä asiat yhdistettynä erinomaiseen täysihoitoon ja erittäin laajaan kokemukseen luontaisterveyden alasta tekevät Hippocratesista todella miellyttävän kohteen mielen rauhoittamista ja kehon parantamista silmällä pitäen. Pako arkielämästä toteutuu täydellisesti. Hippocratesissa yhdistyy luonnon rauha laadukkaaseen oppimis- ja hoitokokemukseen.

Vierailusi aikana esimerkiksi seuraavat palvelut ovat tarjolla ilman erityiskustannuksia

  • Lukuisa määrä infrapunasaunoja, erilaisia uima- sekä porealtaita (kylmävesiallas, lämmin suolavesiallas sekä kaksi tavallista isoa uima-allasta)
  • Mahdollisuus käyttää kahta eri kuntosalia aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan
  • Useita eri ohjattuja liikuntamuotoja joogasta qigongiin ja vesiliikuntaan
  • Useita eri moderneja sähkömagneettisia hoitolaitteita, esimerkiksi Diapulse, H-Wave, Cross-brain Wave, Vibrosaun ja Lontro-Phoresis.
  • Laaja skaala hoitoja ja hierontamuotoja Oasis Therapy Centerissä
  • Korkeatasoinen elävän ravinnon buffet-ateria kahdesti päivässä, vihermehuja 2-4 kertaa päivässä, valinnainen aamiainen

Lepää aurinkotuolissa altaalla tai riippumatossa trooppisen metsän keskellä. Kastaudu kylmävesi- tai porealtaaseen, hikoile kuntosalin höyry- ja infrapunasaunoissa. Mikäli kaipaat toimintaa, päivät on helppo täyttää erilaisista hoidoista tai luennoista.

Hippocratesin kauppa tarjoaa laajan valikoiman tuotteita terveelliseen elämäntyyliin, kaikki Hippocratesin oppien mukaisia. Löydät herkullisia välipaloja, välineitä ja laitteita keittiöön, opetusmateriaalia kuten videoita ja kirjoja, laadukkaita lisäravinteita, ja oikeastaan kaikkea mitä tarvitset jatkaaksesi uutta elämäntapaasi helposti myös kotona.

Majoitus

Instituutin alueella on paljon eritasoisia majoitusvaihtoehtoja, joista edullisimmat ovat jaettuja kahden hengen huoneita ja kalleimmat uusia ja moderneja huvila-asuntoja kahdessa kerroksessa. Jokainen löytää varmasti omiin mieltymyksiinsä ja budjettiinsa sopivan vaihtoehdon. Voit lukea lisää majoitusvaihtoehdoista Hippocratesin sivustolta (englanninkielinen). Huom! Edullisimmat majoitukset on usein syytä varata ajoissa, koska ne ovat suurimmalla todennäköisyydellä täynnä erityisesti pahimpaan sesonkiaikaan joulu-helmikuussa.