fbpx

Life Transformation Program

Missio

Hyvä terveys on epäilemättä yksi tärkeimmistä asioista elämässämme. Kuten kaikki tiedämme, mikäli terveyttä ei ylläpidä tai tietoisesti paranna, se ennemmin tai myöhemmin huononee ja koemme oireita kuten sairastelu, alhainen energiataso tai ennenaikainen vanheneminen. Terveyttä pitää hoitaa huolella. Se on elämän mittainen prosessi, joka saattaa tuntua epämiellyttävältä tai hämmentävältä ristiriitaisten sekä epäselvien ohjeiden, oppaiden ja teorioiden maailmassa.

Hippocrates-instituutti perustettiin yli viisikymmentä vuotta sitten vastaamaan tähän tarpeeseen ja tuomaan apua kaikille hyvää terveyttä tavoitteleville. Näiden vuosikymmenien aikana Hippocratesin Life Transformation -koulutusohjelmasta on kehittynyt tehokas, teoriassa sekä käytännössä toimivaksi todettu malli optimaaliseen terveyteen pyrkijöille. Instituutin ovet ovat avoinna kaiken tasoisille vieraille, oli kyseessä sitten vakavasta sairaudesta kärsivä tai suorituskykyään parantava huippu-urheilija - tai mitä tahansa siltä väliltä.

Hippocrates-instituutin vieraat ovat yksi toisensa jälkeen tulleet huomaamaan, että erinomainen terveys ei ole vain mahdollista, vaan myös tarkasti määritettävissä ja saavutettavissa.

Avaimet kokonaisvaltaiseen muutokseen

Hippocrates-instituutissa uskotaan, että todellinen paraneminen tapahtuu ihmismielessä. Instituutissa vieraat pääsevät irti arkistressistä ja rutiineista, ja löytävät rauhoittavia hetkiä luonnon keskeltä paratiisimaisella kampusalueella, joka on rakennettu yli 16 hehtaarin trooppiselle metsätilalle.

Lääkäri- ja hoitajakonsultaatioiden jälkeen vieraat puhdistavat ja rakentavat kehoaan ruokavalion ja jokaiselle henkilökohtaisesti suunniteltujen hoitokokonaisuuksien ja lisäravinteiden avulla, jotka tuovat kehoon happea ja nopeuttavat paranemista. Korkeampi energiataso on usein huomattavissa erittäin nopeasti, kun keho aloittaa kokonaisvaltaisen palautumisen.

Instituutin rooli on opettaa vierailleen eri luonnollisten hoitomuotojen käyttöä ja hyötyjä sekä rohkaista heitä tiellään kohti hyvää terveyttä. Vieraille tarjoillaan huippuluokkaista, luonnonmukaisesti viljeltyä ja entsyymirikasta kasvisravintoa. Heille on tarjolla erilaista liikuntaa, hierontoja, mehupaastoja, puhdistautumista sekä jatkuvaa huolenpitoa. Päivät täyttyvät erilaisista moderneista hoidoista, terveyteen liittyvistä luennoista ja rauhallisesta ajanvietosta uima-altailla tai luontopoluilla.

Buffet

Ruoka on virallisen määritelmän mukaan (Webster's Dictionary) aine, joka mahdollistaa henkilön elämän ja kasvamisen - ruoka on kaikkea mikä ravitsee. Tämän määritelmän valossa erittäin harvoja tyypillisen länsimaalaisen ruokavalion antimia voitaisiin kutsua ruuaksi. Vuosien tieteellinen tutkimus on osoittanut, että kemiallisille säilöntämenetelmille ja kuumentamiselle altistettu ruoka menettää entsyyminsä ja suuren osan ravintoarvostaan. Mikä pahinta, se aiheuttaa lisäksi terveysongelmia.

Hippocrates-instituutin elävän ravinnon buffet-pöydästä löydät oikeaa ruokaa sen puhtaimmassa muodossa - tuoretta, luonnonmukaisesti viljeltyä ja entsyymirikasta, juuri sellaisena kuin luonto sen tarkoitti syötäväksi. Päivittäiset ateriat koostuvat jatkuvasti vaihtelevista kulinaristisista kokemuksista, jotka miellyttävät silmää ja makuaisteja samalla kun ne ravitsevat kehoa. Painopiste on terapeuttisessa elävässä raakaravinnossa.

Buffet-aterioiden lisäksi ohjelmaan kuuluu tuoreita vihreitä mehuja kaksi kertaa päivässä, vehnänorasmehua aamuin ja illoin sekä paljon muuta.

Ohjelman tavoite

Life Transformation -ohjelma tarjoaa instituutin vieraille kaikki tarvittavat keinot ja taidot ottaa vastuu omasta terveydestään ja maksimoida kehon potentiaali parantaa itsensä luonnollisin keinoin. Ohjelma kouluttaa vieraille Hippocratesin elämäntyylin sekä sen tuottamien menestystarinoiden taustalla olevat biologiset ja tieteelliset metodit. Koulutusohjelma ei ainoastaan opeta ruokavalion yksityiskohtia, vaan sisältää myös intensiivistä tietoa eri terapia- ja hoitomuodoista, terveyden psykologiasta sekä terveyden ylläpidosta jokapäiväisessä elämässä.

Erikoisetu suomalaisille vieraille

Life transformation -ohjelman kesto on kokonaisuudessaan kolme viikkoa. Myös lyhyemmät vierailut ovat mahdollisia, aina kokonaisen viikon mittaisina jaksoina. Tarjoamme kaikille suomalaislle Hippocratesin ohjelmaan ensi kertaa osallistuville erikoisetuna paketin, joka sisältää ohjeistusta matkaa varten sekä hyödyllistä tietoa elämäntapojen optimoinnista Suomeen paluun jälkeen. Lisäksi tarjoamme lahjakortin, jonka voi käyttää esimerkiksi lisäravinneostoksiin Hippocratesin kaupassa.