fbpx

Hippocratesin sijainti

Hippocrates-instituutti sijaitsee West Palm Beachin kaupungissa Floridassa. Kaupungin väkiluku vaihtelee suuresti vuodenaikojen mukaan, mutta yleinen arvio vakioasukkaiden määrästä on joidenkin lähteiden mukaan noin 100.000 ihmistä. Kuten muuallakin Floridassa, talvella kaupunki täyttyy maan kylmien pohjoisosien asukkaista jotka pakenevat kylmyyttä Floridan lämpöön. Suomalaisille sää on ympäri vuoden miellyttävä, kesällä sataa enemmän ja ilma on kosteampaa, mutta useimpina "sadepäivinäkin" aurinko paistaa osan päivästä.

Aktiviteetit West Palm Beachin alueella

Suurin osa Hippocratesin vieraista ei poistu instituutin alueelta koko vierailunsa aikana ollenkaan, mikä kertoo paikan viihtyvyydestä ja aktiviteettien määrästä. Mikäli lähimaastojen tutkiminen kuitenkin kiinnostaa, läheltä löytyy pitkiä rantoja, ostoskeskuksia sekä isoja luonnonsuojelualueita jotka ovat lähinnä Floridalle tyypillistä suomaastoa. Patikointireittejä on kuitenkin lukuisia, ja niillä voi bongata erilaisia eläimiä alligaattoreista erilaisiin pieneläimiin. Pesukarhut ovat yleisiä myös Hippocratesin alueella.

Hippocratesin sijainti kartalla

Kuten kartasta näkyy, Hippocrates sijaitsee lyhyen matkan päässä West Palm Beachin lentokentästä. Taksi perille maksaa noin 25 dollaria, mutta ilmaiskuljetuksia saattaa olla tarjolla. Suomesta ei järjestetä suoria lentoja West Palm Beachiin, mutta välilaskujen kautta sinne lentää ainakin KLM. Se on usein tarjonnut myös edullisimmat vaihtoehdot. Halpoja lentohintoja voi etsiä Googlen avulla, tai esimerkiksi osoitteessa www.seat24.fi. Toinen vaihtoehto on lentää Miamiin, ja kulkea sieltä West Palm Beachiin joko nopealla junalla tai autokyydillä. Matkaa Miamista on noin 120 kilometriä.