fbpx

Historia

Hippocrates Health Instituten konsepti perustuu Ann Wigmoren aatteeseen, joka pohjautui sekä hänen omiin kokemuksiinsa että "lääketieteen isän" Hippokrateen sanoihin - "Olkoon ruoka lääkkeesi". Ann Wigmore ja Viktoras Kulvinskas perustivat vaihtoehtoisia hoitomuotoja tarjoavan instituutin Bostoniin yli 50 vuotta sitten. Siellä ihmisille opetettiin kuinka muuttaa omaa elämänlaatuaan merkittävästi paremmaksi ottamalla ihmiskehon valtavat resurssit käyttöön. Alkuperäiset arvot ja periaatteet elävät yhä Hippocrates Health Institutessa, joka sijaitsee nykyään West Palm Beachissä, Floridassa.

Wigmore, syntyjään liettualainen, oppi terveydenhoitoa jo nuorena tyttönä isoäidiltään, joka oli kylän lääkäri. Ensimmäisen maailmansodan aikaan he hoitivat haavoittuneita sotilaita käyttäen lääkkeinä yrttejä ja muita perinteisiä luonnollisia menetelmiä. Isoäidin opit tarttuivat, ja myöhemmin muutettuaan Yhdysvaltoihin Wigmore käytti samoja keinoja parantaakseen itseltään suolistosyövän.

Apunaan tiedemiehiä, Wigmore kehitti elämäntavan joka tarjosi optimaalista terveyttä kaikille sitä noudattaville. Tämä elävän ravinnon oppi perustui pitkälti vehnänorasmehun käyttöön sekä laajaan skaalaan muita ravinnerikkaita ja entsyymitäytteisiä kuumentamattomia kasvisruokia. Yhä useampi tutkija ja lääkäri sai yllättyä vehnänorasmehun parantavista vaikutuksista. Wigmore aloitti ravinto-oppien maailmassa vallankumouksen joka jatkuu yhä ja voi paremmin kuin koskaan.

Brian Clement ja hänen vaimonsa Anna Maria Clement ovat jatkaneet Ann Wigmoren työtä ja vieneet instituutin aikakaudelle, jossa sen opit ovat alkaneet tulla yleismaailmallisesti tunnetuiksi. Modernit tutkimukset ovat todistaneet suoria yhteyksiä tiettyjen ruokien ja terveysriskien välillä, ja länsimaisen yhteiskunnan koko ajan aleneva terveyden taso on yleistä tietoutta. Hippocrates on pysynyt jatkuvasti ajan hermolla ja kouluttanut tuhansia ihmisiä oikean ruokavalion ja elämäntapamuutoksen tielle.

Clementit opettavat miten kuka tahansa voi muuttaa omaa terveyttään radikaalisti paremmaksi vaihtamalla ravinneköyhät "kuolleet" ruuat elävään ravintoon joka on antioksidanttirikasta sekä täynnä vitamiineja, mineraaleja ja laadukkaita kasviproteiineja. Hippocratesin elämäntapa, jossa ruokavaliolla on merkittävä osuus, tuo kehoon runsain mitoin sen tarvitsemia entsyymejä, emäksisyyttä, happea ja sähköenergiaa.

Hippocratesin alumnit ovat eri lähtökohdista tulleita ihmisiä, jotka ovat saaneet hyötyä näistä opeista. Heidän omakohtaiset kokemuksensa parantumisesta ja palautumisesta - joita jotkut pitävät ihmeinä - ovat melko tyypillistä kuultavaa ihmisiltä, jotka ovat omaksuneet elävän ravinnon elämäntavan. Nykyisin myös lukuisat huolellisesti toteutetut tieteelliset tutkimukset eri puolilta maailmaa todistavat näiden oppien tehokkuutta.

Hippocrates-instituutti toivottaa tervetulleeksi sekä terveysongelmista kärsivät että ne, jotka haluavat lisätä energiaa elämäänsä ja nauttia hyvästä terveydestä.